Woman Nutrition – Plank Challenge

Tijdens deze periode van zelfquarantaine posten wij dagelijks challenges, workouts, aanbiedingen en acties op onze Instagram-pagina @WomanNutritionNL. Verveel je niet, volg ons & loop geen enkele actie mis!

Een van de challenges is de plank challenge. Deze challenge kun je gemakkelijk thuis uitvoeren en neemt slechts 10 minuten in beslag. In de voorbeeldvideo wordt de lichtblauwe set gedragen van de nieuwe collectie. Check de set in onze webshop! Wij adviseren de oefeningen uit te voeren op een zachte ondergrond. Via onderstaande link shop je fitness-matjes vanaf €12,50!

Fitness-matje Paars – Woman Nutrition

Alle materialen verzameld? Ben je klaar voor deze snelle challenge?
Goodluck!!!

Voer onderstaande oefeningen 5 rondes uit om de challenge te voltooien:
1. Plank 30 seconden
2. Side plank links 30 seconden
3. Side plank rechts 30 seconden
4. 10x Superman plank per kant

Voor extra informatie en voorbeelden check onderstaande video!

Plank Challenge – Woman Nutrition 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *