About us Woman Nutrition

About me

Hi allemaal! Wat leuk dat jullie meer willen weten over Woman Nutrition en wie hier achter zit. Ik zal me eerst even voorstellen!

Links op de foto, dat ben ik. Mijn naam is Jeni, ik ben 20 jaar oud en student aan de HAN in Nijmegen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding Food & Business. Ik hou van lekker eten, stappen, shoppen, voetballen, fitnessen, zonnen, reizen en Netflixen. Voetballen doe ik bij het leukste damesteam van Nederland: V.V. Etten Dames 1. Meer weten over mij? Jullie kunnen me vinden op Instagram @Jenivanaken

About Woman Nutrition

Nu jullie wat meer weten over mij vertel ik graag about Woman Nutrition…

In het 4e jaar van mijn opleiding ben ik de minor Winkel- en Retailmanagement gaan volgen. Het doel van deze minor was het opzetten van een webshop. De keuze voor sportkleding was voor mij snel gemaakt, ik hou van mooie sportkleding en vind het ook leuk regelmatig nieuwe items te kopen. Voor mijzelf merk ik dat het kopen van een nieuwe outfit motiveert om meer naar de sportschool te gaan.

Daarnaast merkte ik dat er veel problemen waren met het vinden van de juiste sportlegging, een die niet doorschijnt, afzakt of te lang/te kort is. Het vinden van dé perfecte sportlegging bleek zo makkelijk nog niet.

Daarom biedt ik in mijn webshop sportleggings die er fashionable uitzien, een brede hoge tailleband hebben, niet afzakken, niet doorschijnen en het belangrijkst van alles: fijn zitten. Ik wil mensen motiveren gezonder te leven, meer te sporten maar ook vooral te genieten. Door middel van blogs over voeding, geschreven door diëtiste Jane Tiemessen, workouts en workout-video’s gemaakt door mijzelf en natuurlijk de sportkleding hoop ik hieraan bij te dragen.

Voor tips, vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@womannutrition.nl of stuur een DM naar @WomanNutritionNL